Sunday, 19 May 2013

KILANG ROTI GARDENIA

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Dah lama tak menjenguk blog ni...CA sebenarnya baru naik cuti bersalin jadi bila dah kembali ke sekolah tu faham-faham je la keje yang menanti berlambak-lambak...berbalik kepada lawatan, kali ni CA dah tak buat lawatan dekat tapi tugasan tersebut telah diambil alih oleh Cikgu Wan Azita. Memang dah lama CA nak buat lawatan ke Kilang Gardenia ni rasanya dari tahun 2010 lagi tp asyik tak dapat nak tunaikan sebab selalu tak sempat booking tarikh yang dirancang tu...Tips nak ke Kilang Gardenia : kalu nak pergi awal tahun depan hujung tahun ni dah siap booking ye...what ever pun memang seronok sebab banyak pengetahuan yang diperolehi dan giftnya juga banyak.....tak nak cakap banyak jom tengok gambar kami...biar gambar2 ini sahaja yang bercerita...

Tarikh Lawatan : 25 April 2013
Hari                  : Khamis


 Selamat datang ke Kilang Gardenia. Kami disambut dengan penuh mesra oleh Pn. Aida.

 Kami seterusnya diberi taklimat oleh Pn. Aida berkenaan dengan sejarah penubuhan gardenia dan tayangan video korporat gardenia..masa ni memang dah terbau-bau je butterscotch...hmm lapar nyer...
ni curi-curi ambil gambar proses pembuatan roti...besar giler mesin ni...


Ni guru praktikal kami..Pn. Azalina dan Pn. Wan Rosmaria..sedang menikmati teh/kopi bersama waffle yang diberi oleh pihak gardenia...benda free semuanye sedap..

 Posing depan pintu dulu sat..ni semua guru-guru PPKI SMK Rawang


 Cikgu dan pelajar sama naik posingnyer...

 Patung ni boleh gerak tau..so cute..

 Nadia gembira bersama goody bag yang penuh dengan makanan..

 Ni la guru yang menggantikan CA Cikgu Azita bersama Pn. Aida..

 Dalam kilang tak boleh bergambar tapi degil jugak nak bergambar..

best... 

Warga PPKI SMK Rawang...

 Isi dalam goody bag tu..habis sekelip mata je..padahal boleh beli tapi sb free kan semua jadi sedap...
Lepas melawat kilang kami terus ke Tasik Shah Alam untuk makan tengahari...(bekal dah siap bawa dari sekolah)


Anda cikgu masakan? Dah buntu nak mengajar anak-anak istimewa kita memasak? Cubalah ke link ini Sensasi Kek Coklat pasti cikgu-cikgu boleh hasilkan produk untuk program cikgu sendiri. Cara buatnya mudah dan cara nak dapat income pun mudah. saya dah cuba dan berjaya. Anda bila lagi??? Side income kita sendiri pun boleh cikgu memang berbaloi.